Προτεραιότητα η καταγραφή των ζημιών και η στήριξη των πληγέντων

Το καταστροφικό πέρασμα της πύρινης λαίλαπας για ένα ακόμα καλοκαίρι προκαλεί βαθιές πληγές σε δεκάδες  νοικοκυριά, μικρές και μεσαίες  επιχειρήσεις και βιοτεχνίες  στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής αλλά και άλλων περιοχών της Ελλάδας, οι οποίες προσπαθούν να ανταπεξέλθουν  σε ένα ιδιαίτερα δυσμενές οικονομικό περιβάλλον.  
 
Η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας στέκεται δίπλα σε όσους επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Θεωρούμε ότι  τόσο τα νοικοκυριά όσο και οι επιχειρήσεις χρήζουν της βοήθειας της πολιτείας και η  Κυβέρνηση θα πρέπει άμεσα να προχωρήσει στην καταγραφή των ζημιών και στην ανάληψη μέτρων και πρωτοβουλιών  με στόχο την στήριξη των πληγέντων αλλά και την και αποκατάστασης των ζημιών.
 
Ως  Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας τονίζουμε ότι  η  βοήθεια  προς τους πυρόπληκτους  μετά την καταγραφή των ζημιών οφείλει να είναι ολοκληρωμένη και καθολική με στόχο να μην χαθεί ούτε μία επιχείρηση εξαιτίας των πυρκαγιών και της αδυναμίας του κρατικού μηχανισμού να προστατεύσει μεταξύ άλλων την οικονομική δραστηριότητα  αλλα και κανένα νοικοκυριό να μην βρεθεί μόνο του την επόμενη ημέρα της καταστροφής.
 
Η  Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας  δηλώνει  έτοιμη να συμβάλει με όποιον τρόπο μπορεί στην ανακούφιση των πληγέντων από τις καταστροφικές πυρκαγιές.
 
Προτεραιότητά μας είναι να στηρίξουμε όσους δοκιμάζονται τούτες τις ώρες!

 

Το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ είναι μελετητικός φορέας για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της χώρας και υποστηρίζει επιστημονικά τη ΓΣΕΒΕΕ.

 

Το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ είναι εκπαιδευτικό κέντρο, πανελλαδικής εμβέλειας και του έχει χορηγηθεί άδεια Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2