Απονομή τιμητικής πλακέτας στοv Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μ. Βρετανίας κ.κ. Νικήτα από τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ.

Γεύμα προς τιμήν του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μ. Βρετανίας κ.κ. Νικήτα παρέθεσε την Τρίτη 19 Ιουλίου η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Καβάλας. 

Στην εκδήλωση παρέστη ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Καββαθάς Γιώργος o οποίος απένειμε τιμητική πλακέτα στον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μ. Βρετανίας κ.κ. Νικήτα τιμώντας τον για το ιδιαίτερα σημαντικό φιλανθρωπικό και ανθρωπιστικό του έργο.

Ο Πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας πραγματοποίησε συναντήσεις με τους εκπροσώπους της ΟΕΒΕ Καβάλας και επιχειρηματίες της περιοχής με τους οποίους συζήτησε θέματα  που  απασχολούν τον επιχειρηματικό κόσμο, δεδομένων των δυσμενών συνθηκών που έχει δημιουργήσει η εκτίναξη των τιμών της ενέργειας και των πρώτων υλών.

Το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ είναι μελετητικός φορέας για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της χώρας και υποστηρίζει επιστημονικά τη ΓΣΕΒΕΕ.

 

Το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ είναι εκπαιδευτικό κέντρο, πανελλαδικής εμβέλειας και του έχει χορηγηθεί άδεια Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2