Παρουσία του Προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ στην δεξίωση για την 48η Επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας

Το παρόν  στην  δεξίωση για τον εορτασμό της 48ης Επετείου  Αποκατάστασης της Δημοκρατίας, στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου ,έδωσε ο Πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας ( ΓΣΕΒΕΕ)  κ. Γιώργος Καββαθάς , την Κυριακή 24 Ιουλίου 2022,  αποδεχόμενος την πρόσκληση της  Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου υποδέχτηκε τους πολιτικούς αρχηγούς, μέλη της κυβέρνησης και της Βουλής, τους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων,  εκπροσώπους κοινωνικών φορέων , δικαστικούς, δημοσιογράφους, αλλά και εκπροσώπους της Κοινωνίας των Πολιτών και φορέων με ιδιαίτερη κοινωνική δράση και προσφορά.

Στην ομιλία της η  Πρόεδρος της Δημοκρατίας  έστειλε μήνυμα ενότητας, αναζήτησης συναινέσεων και συγκλίσεων για το καλό του τόπου.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς  είχε  σύντομη συνομιλία με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στην οποία επεσήμανε τα  τρέχοντα  προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων καθώς και με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη, Υπουργούς της κυβέρνησης, πολιτικά στελέχη κομμάτων και εκπροσώπους κοινωνικών φορέων.

Το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ είναι μελετητικός φορέας για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της χώρας και υποστηρίζει επιστημονικά τη ΓΣΕΒΕΕ.

 

Το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ είναι εκπαιδευτικό κέντρο, πανελλαδικής εμβέλειας και του έχει χορηγηθεί άδεια Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2